sábado, 29 de enero de 2011

Band of Outsiders au masculin

Encara que trobo que la roba d'home és mil cops més guaier...





De gran vull vestir de "Band of Outsiders"

Kirsten Dunst vestida de cap a peus per Band of Outsiders (fin i tot m'agrada el nom, és tan de Godard!).

domingo, 9 de enero de 2011

Bloglovin

Follow my blog with bloglovin

Chansonnier: dear Sunday



*Johnny Cash - Sunday Morning Coming Down
Well, I woke up Sunday morning with no way to hold my head that didn't hurt.  And the beer I had for breakfast wasn't bad, so I had one more for dessert. 

* Blur - Sunday Sunday
Sunday, Sunday here again in tidy attire. You read the colour supplement, the TV guide. You dream of protein on a plate. Regret you left it quite so late to gather the family around the table to eat and then to sleep. Oh, the Sunday sleep.

*Belle & Sebastian - Sunday's Pretty Icons
The sea cries of loves of girls, the sea cries of boys. The storm, we are the both of us too close to ever love.

* No Doubt - Sunday Morning
You came in with the breeze on Sunday morning.  You sure have changed since yesterday. Without any warning and you want me badly. You cannot have me. 

* Morrisey - Everyday is like Sunday
Armageddon - come Armageddon! Come Armageddon! Come!
Everyday is like Sunday, everyday is silent and grey.

Vull robes de Sessún

Sessún és una marca francesa de roba capitanejada per la "quasi antropòloga" Emma François. L'Emma va decidir deixar d'estudiar (per sort nostra!) i dedicar-se a altres coses com ara dissenyar roba guaier. Aixín doncs, l'any 1998 l'Emma presenta la seva primera col·lecció a Paris i des de llavors no ha parat d'assabori l'èxit. Si voleu adquirir una de les seves boniques i elegants peces només heu de clicar a www.e-sessun.com



Mercedes Helnwein y sus chicas

Por casaualidad, mientras rebuscaba fotos interesantes para mi tumblr en los mundos de Google, he descubierto unas ilustraciones que en seguida han conseguido captar mi atención. No es que sea una experta en dibujo, ilustración o pintura pero sé cuando algo me gusta y cuando algo me transmite algo más que un ligero bienestar. Así que cuando he posado mis ojos en la primera ilustración de Mercedes Helnwein con la que he topado, he notado como mi corazón daba saltos de alegría. Por favor, lo que pagaría por tener a una maravilla así colgando del salón de mi casa (el día que la tenga). Me encanta ese trazo suave con el que dibuja mujeres de aire inocentón pero mirada pícara. Sí, Mercedes lo grito a los cuatro vientos: ¡me encanta tu obra! Os dejo unos cuantos dibujitos suyos para que nos muramos de envidia. De envidia por no saber dibujar ni una flor y de envidia por no disponer de medios para adquirir semejantes tesoros.







miércoles, 5 de enero de 2011

and the award to best magazine goes to... Lulla Mag!

En aquest món hi ha tres tipus de revistes d'esbarjo: les de mirar i riure (i.e. el Curore), les que estàn absolutament prohibides per ràncies i avorrides (i.e. Hola) i les de culte (i.e. I-D). Però en aquesta tercera categoria hi ha una revista que supera les altres amb escreix i és Lulla Mag. Lulla Mag és una revista publicada al Regne Unit i és una publicació dedicada a noies amb les quals m'identifico plenament: molt femenines, d'aire indie i amb un toc naïf. A més a més de les magnífiques fotografies, la revista també inclou il·lustracions i articles no només dedicats al món de la moda sinó a l'art en general. En l'últim número, per exemple, hi col·laboren les germanes Mulleavy (més conegudes com Rodarte)  i això ja és garantia d'èxit (al menys per a mi ja que adoro tot els q fan les germaníssimes de la moda). En serio, paga la pena gastar-se el dineral q costa cada número. No crec q pugui defraudar a ningú amb un mínim de gust i sensibilitat artística.







P.D:  No s'ha d'oblidar de fer-li un cop d'ull l'interessantíssim Scrapbook de la pàgina web on famosets variats penjen les seves fotos!